Hvad tilbyder jeg

Hvad tilbyder jeg

Behandling

Jeg arbejder ud fra principper i ACT og bruger mindfulness som en del af behandling. Det betyder, at udgangspunktet for samtaler i høj grad vil være aktuelle udfordringer og de tanker, følelser og reaktioner, der er forbundet med her og nu.

Når det er relevant, trækkes der tråde tilbage gennem historien. Vi laver en fælles aftale omkring hvilke aspekter eller vanskeligheder, der arbejdes med i forløbet.


Fokus vil ofte være at finde frem til dine livsværdier og arbejde på hen mod, at dine handlinger fremover er mere i overensstemmelse med disse.

SUPERVISIONJeg tilbyder supervision til psykologer, der er rettet mod autorisation, specialistuddannelse eller blot ønsker at være undersøgende omkring egen praksis.

Jeg er særligt trænet indenfor ACT tilgang og mindfulness men har naturligvis gennem praksiserfaring og egen uddannelse kendskab til almene psykologiske problemstillinger.

Ved længerevarende supervisionsforløb eventuelt med henblik på autorisation eller specialistuddannelse aftales en samlet pris forinden.


ACT
Hvad er det?

Mindfulness
Hvorfor kan det være vigtigt?

Mindfulness kursusforløb
8 sessioners MCBT (Mindfulness baseret kognitiv terapi)

Therapy in English

I have lived in Canada for a period of 7 years and attended Highschool there prior to attending University in Denmark.  

Furthermore, the larger part of the litterature concerning psychological topics I have consumed has been in English and most of my specialization has been workshops in English.


Therefore I feel comfortable in offering therapy in English.